OVER HET VASTGOEDBUREAU

OVER HET VASTGOEDBUREAU

HET VASTGOEDBUREAU BEWEEGT MEE MET VERANDERINGEN

Na 22 jaar doet Ron Koster de leiding van het bedrijf over aan Frits de Zwart en Tom Koster. Dit duo is al vanaf 2020 mede-eigenaar en maakt sindsdien onderdeel uit van de directie. Vergroeid met het bouwkundig adviesbureau popelen ze om voort te gaan op de succesvolle weg.

Het nieuwe kantoorpand in Amsterdam-Noord wordt inmiddels bemand door 12 medewerkers in vaste dienst. De groep wordt aangevuld met een achttal zzp’ers, waardoor flexibel ingespeeld kan worden op vragen en opdrachten van klanten.

De markt verandert continue en vraagt om betrouwbaarheid, creativiteit, innovatie en flexibiliteit. HVB wil zich op deze terreinen onderscheiden en beweegt mee met deze veranderingen. Juist ook daarom bestaat het team uit een mix van ervaren professionals en jong talent.

Enthousiasme en vakbekwaamheid gaan hand in hand. Het is de basis om goed werk af te leveren. Maar waar we daarnaast vooral van houden zijn korte lijnen met de klant. Daarom is er altijd sprake van een vast aanspreekpunt dat altijd bereikbaar is voor onze opdrachtgevers.

Ons bedrijf is opgebouwd uit vier pijlers met een eigen identiteit en specialiteit:

  • HVB Duurzaamheid
  • HVB Vastgoedmanagement
  • HVB Brandveiligheid
  • HVB Tekenwerk & Design

Elke pijler zijn eigen specialiteit, maar door onderlinge samenwerking kunnen we opdrachtgevers voorzien van een breed scala aan adviezen en dienstverlening.

Wie zijn die opdrachtgevers? Onze eerste opdracht van een Amsterdamse woningcoöperatie zullen we natuurlijk nooit vergeten. Maar inmiddels is de lijst uitgebreid met beheerders van commercieel vastgoed, overheidsinstellingen, schoolbesturen, zorginstellingen, bouwbedrijven, ontwikkelaars en VvE beheerders.